22 15 02 74

Hvem er PPH-Byg ApS

Tømrermester Peter Pommergaard står for den daglige drift af PPH-Byg. Peter har 16 års erfaring som tømrer – heraf 8 år med tag som speciale. Vi har nogle gode samarbejdspartnere heriblandt gulvsliber, isolatør, maler og blikkenslager.

PPH-Byg står for:

  • Professionel rådgivning og solidt håndværk.
  • Tæt kontakt med kunden.
  • Alsidigt arbejde med alt, lige fra mindre reparationsopgaver til store byggeprojekter.
  • Kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser.
  • Vi bruger kun professionelle og erfarne leverandører/samarbejdspartnere.
  • Dygtige og engagerede medarbejdere, der sikrer kvalitet og tilfredse kunder.

BYG Garantiordning

Hvis du vælger en af de 6.200 virksomheder, der er medlem af Dansk Byggeri, er du sikret bedst muligt, hvis det alligevel skulle gå galt:

Byggeriets Ankenævn

Som privat forbruger kan du klage til Byggeriets Ankenævn over fejl og mangler ved arbejde, der er aftalt med medlemmer af Dansk Byggeri. Hos Byggeriets Ankenævn bliver din klage behandlet hurtigt, billigt og fair af en landsdommer, to repræsentanter for forbrugernes interesser og to repræsentanter for Dansk Byggeri.

Byg Garantiordning

Byg Garantiordning er et økonomisk sikkerhedsnet under den private forbruger. Garantien sikrer, at du ikke lider økonomisk tab, hvis der er fejl og mangler ved et arbejde, der er aftalt med et medlem af Dansk Byggeri.
Byg Garantiordning dækker med op til 100.000 kr. pr. byggesag i 5 år efter arbejdets aflevering.
Kun virksomheder, der er medlem af Dansk Byggeri, tilbyder dig Byg Garantiordning. Du kan også læse mere om garantiordningen her.